winter

winter

Voor uw wintersportvakantie bent u bij GO FOR MOUNTAINS aan het juiste adres. GO FOR MOUNTAINS organiseert voor u en vooral samen met u uw wintersportvakantie van a tot z. Hierbij moet u denken aan het busvervoer, de accommodatie, materiaalhuur, skilessen, skipassen en het avondprogramma.

GO FOR MOUNTAINS organiseert voor scholen, bedrijven, verenigingen en familiegroepen een tot in de puntjes verzorgde wintersportreis. Graag maken wij u een aanbieding voor een compleet verzorgde wintersportreis . Unieke accommodaties, zorgvuldig uitgekozen partners voor vervoer, materiaalhuur en skilessen en vooral de service en professionele begeleiding van GO FOR MOUNTAINS beloven u een zorgeloze skivakantie.

Reeds vele Nederlandse scholen gingen u voor. De meest gehoorde reactie van docenten: “Eindelijk het gevoel ook zelf een beetje vakantie te hebben en te kunnen skiën!”

Service

Een skivakantie voor leerling én docent!

Er komt heel wat bij kijken om een skivakantie voor een grote groep mensen te organiseren. Zowel in de voorbereiding, maar vooral ook tijdens de reis. Het komt regelmatig voor dat u wellicht met een leerling voor een blessure naar een arts moet. Wellicht dat een leerling zijn of haar skipas verliest of aan het einde van een fantastische skidag een afslag mist en elders opgehaald moet worden. Het kan natuurlijk voorkomen dat een skibinding stuk gaat en deze zo snel mogelijk vervangen moet worden. Wellicht zijn de skischoenen net een maatje te klein. GO FOR MOUNTAINS staat natuurlijk voor klaar en helpt u deze organisatorische probleempjes op te lossen.

Wanneer de piste dicht gaat is de dag natuurlijk nog niet voorbij. GO FOR MOUNTAINS helpt u graag met het organiseren van een avondprogramma. Hierbij kunt u denken aan een rodelavond, sport & spel in de sneeuw, een film- of spellenavond, een pubquiz, een fakkeltocht of ontspannen zwemmen in bijvoorbeeld de Therme Amadé.

Accommodaties

GO FOR MOUNTAINS is de exclusieve partner op de Nederlandse markt voor “young austria – Österreichs Erlebnisgästehäuser”.

young austria – Österreichs Erlebnisgästehäuser is Oostenrijks grootste private aanbieder van jeugd- en familiehotels in met name het Salzburgerland. Bent u op zoek naar een jeugdhotel in een groot skigebied op loopafstand van de piste, of eerder naar een jeugdhotel in een wat kleiner, overzichtelijker en wellicht ook voordeliger skigebied, wij vinden ongetwijfeld een passende locatie voor uw school of groep.

Eén van de voordelen van een verblijf in een young austria jeugd- of familiehotel is dat wij altijd een plekje hebben voor onze stamgroepen. Hierdoor voorkomt u dat u wanneer u uw perfecte locatie gevonden hebt, het jaar erna helaas een nieuwe locatie moet vinden. Aan de andere kant bieden de young austria jeugd- en familiehotels u ook de mogelijkheid eenvoudig van hotel te wisselen, wanneer u niet elk jaar in het zelfde skigebied op pad wilt zijn.

Bent u op zoek naar een 4- of 5-sterren accommodatie, ook dan helpen wij u graag met het vinden van de geschikte locatie.

Vervoer

GO FOR MOUNTAINS werkt samen met Kupers Touringcars BV te Weert. In 1998 werd Kupers Touringcars het eerste Keurmerk Touringcarbedrijf van Nederland. Het keurmerk SKTB staat garant voor optimale kwaliteit, service en veiligheid. Deze aspecten worden gewaarborgd door constante controle en het onderhouden van een kwaliteitssysteem. Passagiers van Kupers Touringcars profiteren van de zekerheid van zeer veilige en comfortabele touringcars, vakbekwame en servicegerichte chauffeurs en strikte naleving van de rij- en rusttijdenwet.

Materiaal

GO FOR MOUNTAINS werkt samen met diverse materiaalverhuurders. Qua prijs maken wij geen onderscheid tussen snowboard- of skimateriaal. Onze verhuurpartners bieden allemaal kwalitatief hoogwaardig materiaal aan. Mocht er zich onverhoopt toch een materiaaldefect voordoen, dan zorgt GO FOR MOUNTAINS uiteraard voor vervangend materiaal op de piste.

Veiligheid gaat voor alles. Daarom ontvangen de deelnemers aan de reis allemaal een gratis huurhelm.

Skipassen

Wij krijgen van u een deelnemerslijst en organiseren uw skipassen. Bij aankomst liggen de skipassen voor uw deelnemers klaar. Hierdoor bespaart u veel tijd en staat u snel op de piste.

Skilessen

GO FOR MOUNTAINS organiseert graag voor u ook de skilessen. In deze zetten wij in op kwaliteit en werken daarom samen met lokale skischolen. Zo bent u ervan verzekerd dat uw deelnemers kundig begeleid worden door een skileraar met kennis en ervaring.

Uiteraard kunt u als groep ook uw eigen skileraren meenemen.