zomer

zomer

Ook in de zomer is GO FOR MOUNTAINS avontuurlijk en actief in de bergen op pad. Zowel voor school- als voor familiegroepen bieden wij onder andere het Outdoor & Adventure Camp aan.

Outdoor & Adventure Camp

Het Outdoor & Adventure Camp is voor sportievelingen, die graag hun grenzen verleggen en uitdagingen aan willen gaan! Tijdens het Outdoor & Adventure Camp neemt GO FOR MOUNTAINS u mee naar de allermooiste plekjes in het Salzburgerland. Tijdens de meerdaagse huttentocht worden de nodige kilometers en hoogtemeters afgelegd. De beloning daarvoor is het prachtige uitzicht boven op de berg bij het Gifpelkreuz en de overnachting in een echte berghut.

Naast de meerdaagse huttentocht zijn er tal van activiteiten waarmee u uw Outdoor & Adventure Camp vorm kunt geven. Hierbij kunt u denken aan canyoning, rafting, mountainbiken, klimmen, hochseilgarten, flying fox parcours, Alpinpark (via ferrata), boogschieten of mountaincarts.

Mocht u toch behoefte hebben aan een iets meer ontspanning kunt u uw Outdoor & Adventure Camp ook vorm geven met andere activiteiten of excursies zoals Burg Hohenwerfen, Eisriesenwelt Werfen, Salzwelten Hallein of een bezoek aan de stad Salzburg met eventueel een bezoek aan de Festung of het Mozarthuis.